Yogafördjupning

Yogan kom till mig bara så där plötsligt, som en present att vårda och ta hand om för alltid och där för att stanna! En av mina största inspirationer och den yogalärare som har funnits där för mig hela tiden är Maria Boox! När jag fick höra att Maria skulle ha en fördjupningskurs under två år i Yoga, anatomi, pranayama och filosofi bokade jag in mig direkt. En kurs jag kommer ha med mig hela livet på så många vis och jag är så glad att jag gjorde det. Jag är för alltid tacksam till yogan och att för möjligheten att få vara elev och lära i en fördjupning som denna. TACK Maria för dessa två år, det är bara början på något stort och TACK till min yogafamilj, vänner för alltid, ni har alla en särskild plats i mitt hjärta.
Nu är jag STOLT elev med DETTA FINA diplom. Tacksam
❤ 2 års yogautbildning @alexandra_anna_cecilia
Tack för att just du var med och för alla skratt på kvällarna. ❤ (att du stod ut med mig när vi skulle träna ordning, räkning och mantran)
@mariaboox
Stort tack, är dig evigt tacksam på så många vis kärlek ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.