Yogafördjupning

Yogan kom till mig bara så där plötsligt, som en present att vårda och ta hand om för alltid och där för att stanna! En av mina största inspirationer och den yogalärare som har funnits där för mig hela tiden är Maria Boox! När jag fick höra att Maria skulle ha en fördjupningskurs under två år i Yoga, anatomi, pranayama och filosofi bokade jag in mig direkt. En kurs jag kommer ha med mig hela livet på så många vis och jag är så glad att jag gjorde det. Jag är för alltid tacksam till yogan och att för möjligheten att få vara elev och lära i en fördjupning som denna. TACK Maria för dessa två år, det är bara början på något stort och TACK till min yogafamilj, vänner för alltid, ni har alla en särskild plats i mitt hjärta.
Nu är jag STOLT elev med DETTA FINA diplom. Tacksam
❤ 2 års yogautbildning @alexandra_anna_cecilia
Tack för att just du var med och för alla skratt på kvällarna. ❤ (att du stod ut med mig när vi skulle träna ordning, räkning och mantran)
@mariaboox
Stort tack, är dig evigt tacksam på så många vis kärlek ❤

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: