Våra Yogaklasser

Vi erbjuder flera olika yogaklasser, både för dig som är helt ny yogautövare som för dig som är erfaren. Vår filosofi är att det finns yoga för alla, man behöver bara vara nyfiken att lära och utforska. Läs mer om olika klasser nedan. Är du osäker vilken klass som passar dig, hör av dig så hjälper vi dig att hitta rätt.
Tänk på att du inte behöver kunna allt utan det viktiga är viljan att lära dig och respekten för att möta din kropp och dig själv där du är.

Ashtanga Yoga
Mysore

Ashtangayoga Mysore är att göra yogarörelserna i egen takt och att följa sitt egna andetag. Läraren finns till hjälp för individuella justeringar och för att få dig att komma vidare i ditt yoga utövande. Du kan komma som nybörjare och får då guidning individuellt och får lära sig stegvis i egen takt. Detta är det traditionella sätter att lära sig Ashtangayoga på.

Ashtanga Yoga
ledd klass

På denna klass leder läraren klassen. Vi följer ordningen med vinyasans flöde, andning och drishti.  Oftast leder vi fram till Janu Sirsasana följt av avslutande. Ibland leder vi även hela första serien, s.k. Ashtangayoga Full Primary. När det är hela första serien behöver du ha tränat Ashtangayoga eller liknande tidigare för att hänga med.

Ashtanga Yoga Nybörjare

Ashtangayoga nybörjarkurs vänder sig till dig som aldrig tränat Yoga tidigare eller har lite erfarenhet. Vi kommer långsamt och grundligt att gå igenom delar av den första serien, med solhälsning A och B, de flesta stående samt några av de sittande positionerna. När du har gått denna är du redo för fortsättningskurs eller prova på Mysore. Vi startar upp nya nybörjarkurser med jämna mellanrum.

Ashtanga Yoga Fortsättning

Ashtangayoga fortsättningskurs är för dig som har gått nybörjarkurs, har erfarenhet av yoga sedan tidigare eller är van att yoga en annan form. På denna kurs arbetar vi vidare med grunderna; andning, ställningar och fokus. Vi lägger till flera positioner och tempot är lite högre. Vi gör alla stående och går vidare i de sittande positionerna och avslutningen.

Vi vill dela yogans fantastiska verktyg med dig!


%d bloggare gillar detta: