YOGA KLASSER

Vi erbjuder flera olika yogaklasser, både för dig som är helt ny yogautövare som för dig som är erfaren yogi. Vår filosofi är att det finns yoga för alla, man behöver bara vara nyfiken att lära och utforska. Läs mer om olika klasser nedan.

Ashtangayoga Mysore

Ashtangayoga Mysore är att göra yogarörelserna i egen takt och att följa sitt egna andetag. Läraren finns till hjälp för individuella justeringar och för att få dig att komma vidare i ditt yoga utövande.
Varje elev får individuell hjälp att komma vidare i sin yogautövning i sin egen takt. Du kan vara ny och gå på Mysore, prata med läraren innan.
Selfpractice – På denna klass yogar du med läraren. Du får justeringar om du vill. Avslutningen kan göras i lilla rummet om du vill vara kvar längre och klassen efter är fullbokad.
Mysore Drop in – Traditionell Mysore klass. Om det är ledigt i shalan innan kan du dropa in även innan start.

Ashtangayoga Ledd klass

På denna klass leder läraren klassen. Vanligtvis leder vi till navasana samt avslutande ibland leder vi hela primary. Vi följer ordningen med vinyasans flöde, andning, diciplin och lekfullhet. 
 På ledd klass full primary bör du ha tränat Ashtangayoga eller liknande ett tag.
Ledd klass tom navasana är lämplig för dig som tränat yoga ett tag eller gått en nybörjare setg ett eller två.
Är du osäker vilken klass som passar dig, hör av dig så hjälper jag dig.
Tänk på att du inte behöver kunna allt utan det viktiga är viljan att lära dig och respekten för att möta din kropp och dig själv där du är.

Ashtanga nybörjare

Denna klass är nybörjarinriktad och vänder sig till dig som aldrig tränat Yoga tidigare eller har lite erfarenhet. Vi kommer långsamt och grundligt att gå igenom delar av den första serien, med solhälsning A och B, de flesta stående samt några av de sittande positionerna. När du har gått denna är du redo för steg 2 eller prova på Mysore.

Ashtanga nybörjare 2

Ashtangayoga Nybörjare steg 2 är för dig som har viss erfarenhet av yoga sedan tidigare eller har gått nybörjare steg 1. Vi arbetar vidare med grunderna; andning, ställningar och fokus. Vi lägger till flera positioner och tempot är lite högre. Vi gör alla stående och går vidare i de sittande positionerna och avslutningen.

Ashtangayoga stela män

Är du kille man herre och vill lära dig att yoga? Då är denna klass för dig. Kanske är du löparstel crossfitstel bara stel eller så vill du lära dig yoga i en klass speciellt anpassad för killar! Bygg upp styrka och smidighet i ett dynamisk ashtangayoga flöde. Passar alla nivåer – nybörjare eller du som har provat yoga tidigare.

Yinyoga

Yinyoga är en blandning av Hatha-yoga, kinesisk medicin och meditation – mindfulness. Yin är den ena sidan av yin och yangsom står för svalka, avslappning och varande. Yinyogan görs sittande och liggande. Det finns bolster och klossar att låna men tag med egen yogamatta, en filt och en handduk att lägga över bolster för maximal hygien

Vi vill dela yogans fantastiska verktyg med dig!