YOGA KLASSER

Vi erbjuder flera olika yogaklasser, både för dig som är helt ny yogautövare som för dig som är erfaren. Vår filosofi är att det finns yoga för alla, man behöver bara vara nyfiken att lära och utforska. Läs mer om olika klasser nedan. Är du osäker vilken klass som passar dig, hör av dig så hjälper vi dig att hitta rätt.
Tänk på att du inte behöver kunna allt utan det viktiga är viljan att lära dig och respekten för att möta din kropp och dig själv där du är.

Ashtangayoga Mysore

Ashtangayoga Mysore är att göra yogarörelserna i egen takt och att följa sitt egna andetag. Läraren finns till hjälp för individuella justeringar och för att få dig att komma vidare i ditt yoga utövande. Du kan vara ny och gå på Mysore! Detta är det traditionella sätter att lära sig Ashtangayoga på.

Ashtangayoga stående

På denna klass leder läraren de stående positionerna och därefter går vi vidare i Mysore med individuell guidning. Är du nybörjare kommer vi sakta bygga på med en ställning i taget följt av nedvarvning. Du som brukar gå på Mysore gör så långt som du har fått positioner. Alla avslutar i egen takt.

Ashtangayoga Nybörjare

Ashtangayoga nybörjarkurs vänder sig till dig som aldrig tränat Yoga tidigare eller har lite erfarenhet. Vi kommer långsamt och grundligt att gå igenom delar av den första serien, med solhälsning A och B, de flesta stående samt några av de sittande positionerna. När du har gått denna är du redo för fortsättningskurs eller prova på Mysore. Vi startar upp nya nybörjarkurser med jämna mellanrum.

Ashtangayoga Fortsättning

Ashtangayoga fortsättningskurs är för dig som har gått nybörjarkurs tidigare eller för dig som har erfarenhet av yoga sedan tidigare, kanske är du van att yoga en annan form och bekväm i din kropp. På denna kurs arbetar vi vidare med grunderna; andning, ställningar och fokus. Vi lägger till flera positioner och tempot är lite högre. Vi gör alla stående och går vidare i de sittande positionerna och avslutningen.

Yinyoga

Yinyoga är en blandning av Hatha-yoga, kinesisk medicin och meditation – mindfulness. Yin är den ena sidan av yin och yang som står för svalka, avslappning och varande. Yinyogan görs sittande och liggande. Det finns bolster och klossar att låna men ta gärna med egen yogamatta, en filt och en handduk att lägga över bolster för maximal hygien.

Filosofi & pranayama

Framöver kommer vi att öppna upp för filosofiklasser & pranayama, håll utkik!
Tillfällen där vi träffas och tillsammans fördjupar oss i yoga filosofins fantastiska värld tillsammans med pranayama ( andningsövningar). Allt från chakras, Patanjali yogasutras till andra spännande verk. Yoga är så mycket mer än fysiska positioner.

Vi vill dela yogans fantastiska verktyg med dig!


%d bloggare gillar detta: