PRAKTISKT

Innan yogapasset bör du inte ha ätit någon större måltid på ett par timmar. Undvik också att dricka de närmsta 30 minuterna innan klassen. Samt vänta åtminstone en halvtimme efter passet att äta och dricka. Låt kroppen landa!


I yogarummet och på mattan

Vi rekommenderar att du har en egen yogamatta. Första gången kan du låna om du inte har. Mattor finns att köpa i vår yogashop. Ta gärna med dig en egen filt till avslappningen. Klä dig i bekväma och rena kläder som du kan röra dig i samt gör din yoga i första hand barfota med rena fötter. Försök att hålla nere ljudvolymen, särskilt inne i shalan (yogarummet). Under yogan har vi våra mobiltelefoner avstängda och lämnar väskor och kläder på anvisad plats.

Visa hänsyn till andra yogautövare genom att dela med dig av utrymmet i rummet så att alla får plats. Ta med en liten handduk för att kunna torka av svett med och ha gärna en tygmatta över den andra i sittande.

Eget ansvar
Om du har några skador, är gravid är det bra om du meddelar oss. Allt för att vi kan guida och anpassa din yoga på bästa sätt. Kom ihåg att det är din yoga och din kropp! Gör din yoga i ditt tempo. På mattan har du ansvaret över det som sker och hur långt du går in i positioner. Yogashala South Sweden har ingen försäkring som täcker skador utan all träning sker på egen risk och ansvar.

%d