Några platser kvar på yogaklasserna

Imorgon börjar vårens yogaschema!
Fantastiskt roligt att så många är anmälda i grupperna!
Det finns några spridda platser kvar på

Torsdagar 19.45 Boka här:
Söndagar 16.30 Boka här:

Alla dessa klasser är blandad nivå av ashtangautövare, några har yogat mycket och några är nya inom ashtanga vinyasa och någon är kanske helt nya inom yoga. Alla dessa klasser kommer att anpassas individuellt för dig som yogielev. Dvs. jag kommer att visa alternativ på de flesta rörelserna. Vi är alla elever och de flesta av oss har begränsningar i kroppen. Det är viktigt att man lyssnar på sin kropp i första hand, inte att man tvingar sig in i en asana bara för att.
Om man som ny utövare går på sin första ashtangaklass kommer man att upptäcka att det kan vara ganska så fysiskt ansträngande. Till det kan vi addera det lugn som du kan känna i kroppen – det man får av kombination med asana (rörelser), ujjai (andningen) och drishti ( fokus).
Den största skillnaden på nybörjarklassen är att vi där inte gör vinyasa så aktivt utan vi modifierar hela tiden de olika rörelserna för att alla ska kunna hitta just sin väg så bra som möjligt. Vi går också långsammare fram och gör inte lika många rörelser från Ashtanga vinyasa serien.

Välkomna!

Några saker att tänka på:

– Ät ingen måltid timmen eller timmarna innan du yogar
– Vi yogar barfota, det gör vi för att få så bra grepp i mattan som möjligt
– Du bör ha en yogamatta om du inte har så finns det några till utlån ( Liggunderlag fungerar inte då det glider mot golvet)
– Lyssna alltid på din kropp och fråga gärna om det är något du inte förstår
– Om du har några skador som begränsar dig är jag glad att få veta det för att kunna anpassa yogan för just dig
– Om du är gravid eller har mens är det en del rörelser du inte ska göra. Kolla med mig så går vi igenom det.
– Som ny är det svåraste många gånger att hitta sin andning synkroniserad till rörelserna. Tänk inte så mycket på det i början utan ta en sak i taget.

Om du får förhinder en av dina dagar kan du i mån av plats gå i en annan grupp den veckan.För ev. ändringar i schemat eller extra klasser, håll utkik på facebooksidan.

Vi håller till i Brobygården i Broby, norr om Kristianstad
Vägbeskrivning till Broby HÄR

ashtanga-yoga-broby

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d