Lite yoga

I måndags var jag på yoga. Det var en massa ”nya” asana. Vi fick börja att ligga i savasana och i det läget aktivera benen. Med hjälp av ett band förlänga aktivera uppåt, fram och baksida, sedan motsols dvs. om höger ben är uppåt dra det åt vänster. Hela tiden skuldror axlar i golvet. Ganska jobbig övning faktiskt, magen var i vägen.
Yogan var väldigt lugn och långsam, passade mig bra just nu. Känner dock att jag längtar efter ett svettigt ashtanga vinyasapass. Tänk att det ska vara så svårt att göra annan yoga ibland.
Under avslutningen tänkte jag på Thomasine och jag mediterade hennes namn om och om igen för mig själv. Känner mig fortfarande ledsen och det kommer man nog att göra ett tag. Jag tänker mest på hennes familj och om ni läser så beundrar jag er alla och sänder er all kraft som finns att få. Ni är underbara.

Jag har precis anmält mig på en yogahelg som heter Balansen mellan frihet och stabilitet, En kurs med Leslie Journet.
Vi kommer att vara på Österlen på Mudita.

Lär dig att hitta din kropps naturliga linjer baserat på dina individuella fysiska förutsättningar, vilket genererar ett naturligt välbehag
inombords, oavsett vilken yogaposition det gäller eller vilken typ av yoga du utför

Det ska bli jättespännande. Kent säger att en lektion med Leslie ger en något att arbeta med ett år framåt. Det känns som en utmaning.

Avslutningsvis vill jag lägga upp en underbar ny yogahemsida med fina Maria Boox, äntligen!
Den är både inspirerande och vacker! www.mariaboox.com Under aktuellt har hon lagt upp var hon befinner sig i världen och undervisar, hon är i Sverige och Danmark hela hösten och har ni möjlighet att gå på någon workshop eller kurs för henne ska ni absolut göra det!

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

 1. Anna. Jag tänker på Dig.
  Önskar jag kunde åka ner till vackra Österlen och Yoga tillsammans med Dig. Så mycket tråkigt som har hänt Dig på sista tiden, men skönt att lillkillen klarade sig så bra.

  Jag var på fullmåneceremoni i tisdags. Otroligt starkt.
  Vi är några vänner som är med i ModerJord nätverket.

  Om Du vill kan Du anmäla Dig på motherearthnetwork@gmail.com och få deras newsletters med healing instructions, global healing session reminders, new channelings och andra uppdateringar. Ju fler vi är desto starkare energier kan vi förmedla!!

  Må gott, Anna och hoppas att våra vägar korsas igen snart. Du vet att det är Yogafestival i Stockholm i november, väl? Gå in på http://www.yodafestival.se och kolla programmet. Om Du vill närvara kan Du bo hos mig.

  Stor Kram
  Lotta

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: