Sorg

Idag är det bara jobbigt och sorgset.

Finaste fina Thomasine somnade in i lördags kväll. Och nu känns det bara konstigt.
Jag grät och grät igår och tänkte så många tankar.
Det känns oerhört orättvist att det blev så här.
Det är svårt att jobba idag och att försöka att inte tänka på det så mycket.
Jag satt och bläddrade igenom mail och hittade ett så fint mail jag fick av Thomasine för några år sedan.

”Sota Anna

Vad du ar rar o fin! Jag ar i Mysore o far uppleva det verkliga yogalivet. Det ar underbart. Indien ar underbart i sig! Jag ska beratta mer nar jag ar hemma igen. Forsok att inte vardera anna – solhalsningar ar ju jattebra. o ge det till dig sjalv i present att gora dem nar du val ar uppe aven om det ar segt? att gora solhalsningar kan gora hela skillnaden for att man kanner sig lycklig, brukar jag tanka.

du kan!
puss
thomasine”

Detta mail fick jag av henne då hon var i Mysore.

Jag tycker det säger så mycket och det är precis så jag uppfattade Thomasine. Tänk så fint att ge yogan och solhälsningarna  som present till sig själv!


Ett fint sommarminne med Thomasine m fl. utanför Muditas shala 2008
Denna bild har jag de senaste åren haft som bakgrundsbild på datorn.

Sorg och Saknad

5 svar till “Sorg”

  1. Kära Anna,

    Vad fint du skriver om Thomasine och tack för att du delade med dig av hennes mail från Mysore.

    Love, Lisen

  2. Så fint du skriver Anna! Och jag kände aldrig Thomasine men jag lärde känna en del av henne på hennes blogg. Och det jag läste där var enormt. Kram till dig! Jag tänder ett ljus för Thomasine men också för er alla som sörjer henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.