Sorg

Idag är det bara jobbigt och sorgset.

Finaste fina Thomasine somnade in i lördags kväll. Och nu känns det bara konstigt.
Jag grät och grät igår och tänkte så många tankar.
Det känns oerhört orättvist att det blev så här.
Det är svårt att jobba idag och att försöka att inte tänka på det så mycket.
Jag satt och bläddrade igenom mail och hittade ett så fint mail jag fick av Thomasine för några år sedan.

”Sota Anna

Vad du ar rar o fin! Jag ar i Mysore o far uppleva det verkliga yogalivet. Det ar underbart. Indien ar underbart i sig! Jag ska beratta mer nar jag ar hemma igen. Forsok att inte vardera anna – solhalsningar ar ju jattebra. o ge det till dig sjalv i present att gora dem nar du val ar uppe aven om det ar segt? att gora solhalsningar kan gora hela skillnaden for att man kanner sig lycklig, brukar jag tanka.

du kan!
puss
thomasine”

Detta mail fick jag av henne då hon var i Mysore.

Jag tycker det säger så mycket och det är precis så jag uppfattade Thomasine. Tänk så fint att ge yogan och solhälsningarna  som present till sig själv!


Ett fint sommarminne med Thomasine m fl. utanför Muditas shala 2008
Denna bild har jag de senaste åren haft som bakgrundsbild på datorn.

Sorg och Saknad

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

  1. Kära Anna,

    Vad fint du skriver om Thomasine och tack för att du delade med dig av hennes mail från Mysore.

    Love, Lisen

  2. Så fint du skriver Anna! Och jag kände aldrig Thomasine men jag lärde känna en del av henne på hennes blogg. Och det jag läste där var enormt. Kram till dig! Jag tänder ett ljus för Thomasine men också för er alla som sörjer henne.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: