Ofrivillig yogapaus

Och jag skulle och jag skulle, så tokigt det blev!
Sommarförkylningen höll i sig rejält och fick mig så trött så trött. Förra torsdagen ställde jag klockan för att ge mig av i morgontimmen men ack så trött jag var.  Så det fick bli fredag. Då vaknade sonen, med jättesmärtor i magen.  Mamma, du måste vara hemma hos mig… Det var sjukstuga hela dagen. Lördagen kom, fortsatt ont för sonen och misstänkt blindtarmsinflammation. Det blev akuten från 10-14.15. (Vi fick åka hem med återbesök söndag, där rök den yogamorgonen.)
Klockan 15.00 skulle vi på Bröllop! Det var barnens storasyster som skulle gifta sig. Vi hade 20 minuter hem från sjukhuset. Jag och M hann precis, fattar inte hur men det gick. Tur att man är snabb på att göra sig iordning.

M var med så mycket han orkade, fick ligga i ett soffrum och vila emellanåt. Efter desserten åkte vi hem, väl hemma blev febern värre.
Sov hela natten åkte in vid halvelva fick träffa kirurgen vid  tiden. Att det ska ta sådan tid. Vi blev sedan flyttade till barnavdelningen för väntan på operation. Operationen blev först  21.00 på kvällen, han var jätteduktig! Det var inflammerad blindtarm så skönt att det är över och att vi kom in när vi gjorde. Vi blev kvar på sjukhuset i två nätter.

Igår var jag med dottern och lyssnade på Leonard Cohen, WOW !

Imorgon bär det av mot Kolmården. Kanske blir det lite yoga på morgonen här hemma, kanske inte.

namaste

3 svar till “Ofrivillig yogapaus”

 1. Oj vilket drama! Skönt att han blev opererad och att det gick bra. Åh, Leonard Cohen, en av mina stora favoriter. Lyckans ost som fick se honom. Ha en skön helg Anna!

 2. Uj, dramatiskt med blindtarmsinflammation. Sannerligen något man inte rår på. Yogan finns ju där, ändå, det vet du ju 🙂 Kram!

 3. Så skönt att det gick bra för med operation och allt.

  Även min son Andreas (25) var på Cohen igår och han sa som du: WOW!

  Kolmården! Gissar att det är djurparken som gäller?? I alla fall mina gamla trakter, har bott där länge i den lilla byn Krokek som också hör till de mörka kolmårdsskogarna.. Nu bor jag i centrala Norrköping.
  kram
  turid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.