Vila

Har inte yogat på två dagar nu.
Mitt i sommarvärmen har jag åkt på en superförkylning.
Passar på att vila och bryggbada idag, dvs. njuta av solen som nu kom tillbaka. Ligga på bryggan tills man är så varm och då svalka sig e sjön sedan tillbaka till bryggan och boken. Vila kan också vara yoga, eller…

Publicerat den
Kategoriserat som Yogafilosofi

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

4 kommentarer

 1. Så härligt det låter att bara ligga på bryggan och njuta i solen. Passa på……
  Här i Stockholm har vi haft ett par dagar med regn och ganska kallt, men nu lyser solen på oss igen.

  Har varit väldigt inspirerad efter hemkomsten från Ängsbacka, både vad gäller mat och Yoga. Jag har lagat vegetariskt och YinYogat varje dag, med Biff`s milda röst strömmande ut från högtalarna. Men nu börjar Ängsbackakänslan avta……….Hjälp!
  Det är nu man ska börja klara sig själv, va?

  Ensamseglare på värdshavet, är min första tanke.
  Nu ska jag börja stuva in alla verktyg jag fått i små fack där jag lätt kan komma ihåg var jag lagt dom, och dessutom kunna ta fram dom snabbt när dom behövs. Precis som på en segelbåt.

  Nåja, det ordnar sig nog….

  Först och främst ska jag gå ut i solen och njuta av en lång promenad med hunden. Då blir också han glad.

  Hoppas att din förkylning ger sig snart och att solen fortsätter skina över er.
  Hörs snart igen….

  Kramar// Lotta

 2. Vila måste man göra ibland. Absolut. Och att ligga på bryggan, kan inte tänka mig något skönare när jag sitter här inne på mitt kontor…

 3. Lotta, Bryggan var fantastisk i ett par dagar.
  Vad roligt att du fick mycket inspiration av Ängsbacka och dina upplevelser där. Konsten är att ta det in i vardagen på ett bra sätt och skapa sina nya rutiner. Låt det ta tid.
  Långpromenad kan också vara yoga.
  Ps. Vad fint och härligt du skriver. kram

  Annika, det kan vara härligt att vara på bryggan i tanken också. Skönt sätt att jobba på. kram
  Nina, Kram

Lämna ett svar

%d