Ashtanga vinyasa

Åh, underbara yoga. Imorse var det äntligen dags, för mysore på Österlen, veckans höjdpunkt när jag får göra min älskade yoga för min fina lärare. Det var mycket och bra assistans idag då Kents fru Connie hjälpte till med assisteringerna. Jag fick dubbel assist i Adho Mukha svanasana. Connie stod på mina händer och tryckte bak och upp höften. Kent stod bakom mig och assisterade min kraft i benen genom att dra bak benen.
Det var härligt en riktigt skön förlängning i ryggraden. Marichiyasana gick jättedåligt kunde inte förmå mig att gå runt så långt som jag brukar, fast att jag fick hjälp i allihopa.
Garbha pindasana gick ännu bättre idag än förra veckan. Vart nästan igenom med armarna fram till armbågen.
Drop backsen kommer mer och mer, men jag var trött i kroppen och orkade bara tre.
Underbar eftermiddag hemma med familjen, utedag i trädgården.

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

 1. Hej Anna,
  Låter som ett härligt pass du beskrev, och härligt att få hjälp med hands on.
  Gillar starkt din yogablogg:) Tycker också den är snygg och tilltalande att läsa. Just nu håller jag på och funderar över hur jag kan utveckla min blogg och jag undrar om du vill hjälpa mig att svara på några korta frågor om den? Vore jättesnällt:) Namaste, kram Anna

 2. Oj det lät riktigt skönt med dubbel justering. Låter som ett bra ställe du tränar på.
  Jag kom på att jag länkat till dig utan att fråga, men hoppas det går bra?
  Maria

 3. Maria, Jag trivs super med min yogashala, lite långt bara, skulle gärna ha ngt närmre mig. Länka du, det är inga som helst problem bara kul!
  nAMASTE

 4. Hej,
  Tack så mycket:) Är till stor hjälp!
  Här kommer mina frågor:

  * Hur väl förstår man sajten när man kommit dit – logo, förklaring av sajt, var i sajten man befinner sig (t ex hem, eller om bloggen), hur man kommer till förstasidan.
  * Stuktur – hur sajten länkar mellan olika vyer, hur begripligt och enkelt/ svårt är det? Hur tilltalande är det att använda den?
  * Sökfunktion – enkel att hitta, använda?
  * Det visuella – hur är intrycket av det visuella på sajten som helhet, och hur känns det?
  * Vad är det totala intrycket av sajten och varför? Ska något förändras/ förbättras?
  * Vad vill du ha ut av den här eller en liknande sajt?

  Namaste, kram Anna

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: