Yoga på Österlen

Söndagar är min favoritdag då jag går på mysoreklass, så härligt, jag kan inte nog tjata om det.
För ett tag sedan sa Kent att vi skulle fundera på vad vi åt kvällen innan våra yogapass… Igår åt jag alldeles för mycket, låg i soffan och trodde jag skulle spricka. Jag är ju en ”vegeterian” som ibland gör undantag för fisk, igår var en sådan dag och jag älskar sill. Det fick jag äta upp idag, kändes som min practice var kompakt och lite klumpig inga nätta vinyasa. Jag fick en djup assistering i supta kurmasana, härligt. Jag kan ju numera böja foten igen så nu är fötterna korsade. Jag har en bit kvar till händerna men jag ska dit så småningom så är det bara. Skön djup assistans i Ardha baddha Padma Pashimattanasana. Flera riktigt bra drop backs där jag åter kunde känna kraften från uddiyana bandha.
Efteråt var det mysig samvaro i Muditas vackra kök med blåbärsscones, chaite och yogigröt.
Imorgon bär det av mot fjällen skidåkning väntas veckan framöver.
Namaste

5 svar till “Yoga på Österlen”

 1. Åhh vad det låter härligt att yoga på Österlen!! Vissa gånger är det magiskt när man får hjälp i supta kurmasana, man kan bara slappna av & följa med.. Ha det så skönt i fjällen!

 2. Fin poäng av Kent att be er tänka på måltiden dagen före. Vi är vad vi äter.
  Härligt med er after yoga måltid. Fina tankar i teori och praktik!

  Må gott uppe i fjällen!

 3. Ja, den där Österlenyogan gör mig grön av avund. Det är ju liksom så mycket mer än bara practice. Tänk att få stanna kvar i den där härliga energin och äta frukost tillsammans efteråt.

  Ha det nu så gott i fjällen!

 4. Tänk om vi kan få till det så att jag kan yoga med dig och Alexandra på Österlen i sommar! Vore inte det härligt??

  Ha en sköna dagar i fjällen!

 5. Ulrika, Supta K är en speciell asana, Jag tror att alla de JOBBIGA stående förbereder oss för den. Jag kan också känna att när min practice är regelbunden då är den lättare att göra.
  Sue, helt sant, vi är vad vi äter. Häromdagen åt jag en bit lammkött ( äter egentligen inte kött) Jag vaknade hela natten, kände mig som en klump.
  Maria, Österlenyogan är verkligen mer än practice eller rättare sagt den är mer practice än bara asana – fokus på alla bitar liksom vi behöver det där yogasnacket efteråt ibland, att bara vara i ”ruset”
  Annika. JA, kom till Skåne i sommar, det vore härligt.

  namaste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.