påsk

Det har ej varit någon reda med morgonpractice denna vecka. Dottern har varit sjuk sen i tisdags. Jag har gjort solhälsningarna varje dag, verken mer eller mindre.
Idag har vi påskknytis. Våra bidrag blir
Janssons frestelse
Omelettårta med crème fraiche, tångkaviar och rödlök.
En stor härlig sallad med rostade rotfrukter, aramealger, marockansk cous cous, pumpa frön rostad banan. Kryddad med tandoori.
Vegetariska biffar med cashew & pumpafrömjöl, quinoa, morot och spenat samt riven parmesan. Ska toppas med lime och pepparrotscrème fraiche

Imorgon blir det Mudita med mysore yoga, ska bli härligt!
Hoppas det inte är alltför mycket trafik på Österlen.

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Solhälsningar är ju inte så dåligt det heller, jag försöker att göra just dem varje dag och lyckas både bättre och sämre. Glad Påsk till Dig Anna!

  2. Nej det är så sant så, Solhälsningarna har allt och det ska man vara nöjd med. En lärare sa till mig en gång ” Tänk om det bara fanns solhälsningar, hur skulle ni då göra dem?
    glad påsk tillbaka!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: