Hemma igen

Veckan har varit helt fantastisk med skidåkning och snowboardåkning. De första dagarna var jag uppe tidigt och yogade innan frukost. Det var inte så mycket eftersom en efter en gick upp, men lite grann i alla fall. Intensiva dagar i backen. Hade verkligen träningsvärk i hela kroppen, särskilt efter snowboardåkningen. Vi åt gott varenda kväll och de sista dagarna hade vi blå himmel och strålande sol.
Nu åter till vardagen med en massa jobb framför sig.

Namaste

Publicerat den
Kategoriserat som Vardag

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

  1. Ja, det var en rejäl uppladdning.
    Och håller med om träningsvärk, det är ontskönt liksom.
    kram på er

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: