Vårrensning

Oj så trött jag varit några morgnar i rad!
Jag har haft klockan på fem men stängt av den. I gårkväll städade jag hemmashalan, tvättade alla vinterkläder och plockade in härliga vårblommor från trädgården.
Ikväll har jag yoga hemma, det ska bli mysigt. Man saknar det när det går lite längre tid mellan. Jag kör vårrensning av kroppen just nu. Detta är tredje dagen med ”strikt” detox. Känner att det redan gör nytta. Utslag i ansiktet, lite lätt huvudvärk och ett evigt springande på toaletten. På söndag är det yogaworkshop i Köpenhamn på Yogamudra. Det är favvoläraren, Paul Dallaghan som kommer dit. Åh jag längtar!

Nu ser jag fram emot dagen och kvällens yoga

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: