Vårrensning

Oj så trött jag varit några morgnar i rad!
Jag har haft klockan på fem men stängt av den. I gårkväll städade jag hemmashalan, tvättade alla vinterkläder och plockade in härliga vårblommor från trädgården.
Ikväll har jag yoga hemma, det ska bli mysigt. Man saknar det när det går lite längre tid mellan. Jag kör vårrensning av kroppen just nu. Detta är tredje dagen med ”strikt” detox. Känner att det redan gör nytta. Utslag i ansiktet, lite lätt huvudvärk och ett evigt springande på toaletten. På söndag är det yogaworkshop i Köpenhamn på Yogamudra. Det är favvoläraren, Paul Dallaghan som kommer dit. Åh jag längtar!

Nu ser jag fram emot dagen och kvällens yoga

Namaste

Ett svar till “Vårrensning”

  1. Heja med detoxen!
    Och gläds med dej åt workshopen i helgen.
    Allt gott till dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.