Tankar om livet och flygstopp

Det blev ingen workshop idag. Jag hade det på känn men vad ska man göra? Paul Dallaghan sitter fast på Irland med flyg som ej går.
Jag känner väl att det inte gör så jättemycket eftersom jag bara bokat en dag. Hoppas verkligen att han kommer i veckan för alla de som har bokat den längre workskopen.
Jag har funderat en del på det här med flygstoppen. Det är så himla intressant att höra och se hur folk reagerar. ”kaos” på tågen som är överfulla, det sas på radion igår att folk får stå upp hela resor. Affärsmän åker turbåtar, folk tränger sig in i bussar, och kommenterar att ”detta var det värsta som kunde hända”. Så tänker jag på Indien. I Indien där tågen alltid är fulla och folk sitter i knä, står upp sitter på hatthyllor. I Indien med sin kaotiska trafik, där det bara är så när man är där att jaha, så här ska det vara, man infinner sig snabbt, accepterar och fascineras av att man blir en del av det där. Jag tror att det är en mening med det som hänt. Ta inte dagen för given och att vara här och nu, inte hela tiden på väg.

Nu ska jag köra till Mudita, Österlen för söndagens mysore yoga.

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: