Tankar om livet och flygstopp

Det blev ingen workshop idag. Jag hade det på känn men vad ska man göra? Paul Dallaghan sitter fast på Irland med flyg som ej går.
Jag känner väl att det inte gör så jättemycket eftersom jag bara bokat en dag. Hoppas verkligen att han kommer i veckan för alla de som har bokat den längre workskopen.
Jag har funderat en del på det här med flygstoppen. Det är så himla intressant att höra och se hur folk reagerar. ”kaos” på tågen som är överfulla, det sas på radion igår att folk får stå upp hela resor. Affärsmän åker turbåtar, folk tränger sig in i bussar, och kommenterar att ”detta var det värsta som kunde hända”. Så tänker jag på Indien. I Indien där tågen alltid är fulla och folk sitter i knä, står upp sitter på hatthyllor. I Indien med sin kaotiska trafik, där det bara är så när man är där att jaha, så här ska det vara, man infinner sig snabbt, accepterar och fascineras av att man blir en del av det där. Jag tror att det är en mening med det som hänt. Ta inte dagen för given och att vara här och nu, inte hela tiden på väg.

Nu ska jag köra till Mudita, Österlen för söndagens mysore yoga.

Namaste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.