Underbar kväll med Ashtanga Vinyasa

Det har varit oförskämt dåliga ashtanga morgnar den sista tiden. Jag ställer klockan på fem men så vaknar jag fyra och ställer FRAM klockan. på Halv sju… är så trött så trött. ( Kan bero på att jag ligger och läser till tolv)
Ikväll hade jag ashtanga vinyasa klass i hemmashalan. Härligt fullt av energi och glada yogisar på sina mattor. Jag älskar att assistera och följa en grupps utveckling så här alla olika kroppar allas andning och vår allas gemenskap.
TACKsamhet det känner jag för att jag går yogans väg!
PÅ söndag börjar mysoreträningen i Baskemölla, Äntligen!


Namaste

5 svar till “Underbar kväll med Ashtanga Vinyasa”

  1. Så fint du har det!
    Gläds med dej och kramar om dej såhär på elektronisk väg!
    Santosha

  2. Håller med om att det ser jättemysigt ut och att jag också vill yoga där. HÄRLIGA fönster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.