Underbar kväll med Ashtanga Vinyasa

Det har varit oförskämt dåliga ashtanga morgnar den sista tiden. Jag ställer klockan på fem men så vaknar jag fyra och ställer FRAM klockan. på Halv sju… är så trött så trött. ( Kan bero på att jag ligger och läser till tolv)
Ikväll hade jag ashtanga vinyasa klass i hemmashalan. Härligt fullt av energi och glada yogisar på sina mattor. Jag älskar att assistera och följa en grupps utveckling så här alla olika kroppar allas andning och vår allas gemenskap.
TACKsamhet det känner jag för att jag går yogans väg!
PÅ söndag börjar mysoreträningen i Baskemölla, Äntligen!


Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: