Morgonasanas

Det blev yoga imorse!
Jag somnade i soffan igår så jag vaknade hyfsat tidigt imorse, tjugo över sju. Tände några ljus i hemmashalan ställde mig på mattan.

Och jag gjorde ALLA stående asanas från primary serien i lugn och skön andning.
Härligt jag är redo för dagen!

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

7 kommentarer

 1. vilken underbar start på dagen!
  själv har jag hemmayoga inplanerad, men har inte ställt mig på mattan än. men ackompanjerad av härligt solsken utanför så blir det nog en skön stund, när den nu behagar infinna sig 🙂

 2. Åh vad härligt Soleil. Mattan väntar säkert hela dagen och till imorgon också om det vill sig.
  Sol!

 3. Underbart! Redo för dagen – ett mycket passande yogauttryck.
  Själv ställde jag mig på mattan med morgonsolen i ansiktet. Surynamaskar B och Sivanandas solhälsning samt Savasana med en Kapalabhati pranayama avslutning.

 4. Ingen yoga för mig idag. Jag vaknade helt vimmelkantig klockan 09.30..
  Men i morgon är det dags – för mina nya ashtangamornar. Tack för inspiration. OCH tack för igår!

  kram
  a

 5. hej hej!
  vad underbart att vakna upp med lite ashtangayoga 🙂

  jag andas liv nu, känner mig bara som en död fisk i bland.

  ljus*
  /S

 6. Hej Hej !

  Jag brukar också göra de stående om jag yogar på morgon, nu har jag mest yogat på kvällen och det är så skönt att samla ihop mig efter en dag som varit kaotiskt. Riktigt så att man tröstar sig med att om jag fixar detta koncentrerat och snabbt nu så är jag tillbaka på mattan snart igen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: