Härliga Ashtanga Vinyasa söndag

Jag var på Mudita, Österlen imorse och tränade. Ashtanga Vinyasa Mysoreklass. Det var så härligt!
Och resan ner var fantastisk. Det börjar bli höst ute och träden börjar tala sina höstfärger. Den tid som är framför oss nu är helt enorm, jag kommer att kunna följa det varje morgon!

Faktiskt börjar jag känna att kroppen är stabilare i de olika asana. ”hälontet” gav sig till känna i Prasarita Padottanasana, i C hade jag svårt att hitta fokus för det tryckte på hälen så jag tappade händerna och kom ej hela vägen ner. När jag har stått i alla fyra prasarita padottanasana har jag väldigt svårt att hoppa fram till toppen på mattan. Jag brukar gå ihop med fötterna där och  böja ner och sitta på huk på tå, känns liksom bra efter att vristens sidor varit tänjda.
Jag latade mig lite  idag och hoppade över några vinyasa. I Drop Backs kom jag ner och upp från halva väggen själv och med hjälp av Kent hela vägen, Härligt! Vi blev inbjudna en stund efteråt  på the och favvogröten! Vet ej exakt gör den men tror det var havre, dinkel, bovete, kokosflingor, banan, linfrön och solrosfrön. Chaitheet var väldigt gott idag, det var Kents recept , hemligheten var mindre peppar och en gnutta anis.

Jag och M har bestämt oss för att from nu ska vi göra minst fem suryanamaskara A varje dag.
(Vi bestämde det redan förra veckan men jag missade ngra dagar…)

Vem hakar på?

På hemvägen stannade jag hos M, då jag fått en vinterkaninbur av honom.  Den var väldigt rustik och väldigt tung, men efter ett tag var den lastad på släpet. Nu har kaninerna flyttat in!
Tack!

7 svar till “Härliga Ashtanga Vinyasa söndag”

 1. Härlig inspiration här. Som vanligt. Och idag gjorde jag hela första serien. Hemma. Ensam. Med rökelse och tända ljus. Utan barn och man. Bara jag. Alldeles, alldeles underbart!

 2. Fuling där… Du får ju mig att vrållängta hem till Österlen 😉 Måste verkligen hänga med någon gång, får se hur tiden räcker nu i höst.
  Skönt att du kunde göra ett pass där hälen hänger med! Jag känner mig bättre i såväl vänster fot som rygg, får se vad naprapaten säger i morgon

  Ja, Kent är ju en härlig person som verkligen bjuder på sig själv!!!

  Jag hakar på din utmaning om minst fem Surya Namaskara A varje dag, kul med lite medvind

  Kram Helle

 3. Tänk att det fixar jag nu och lite till, är så stolt över mig själv :0)Det bästa är att det känns så naturligt att Yoga nuförtiden och jag kräver inte så lång Yoga stund av mig själv. Snart ska jag dock börja gå på pass igen och börjar ju jobba i ny stad med ny Yoga studio :0)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.