Kategorier
Blandat

Indien

Jag har ju inte berättat att jag ska åka två veckor till Indien om 2 månader!
Hela familjen ska på äventyr, och det är bestämt att det blir Indien. Vi har vridit och vänt på vart och hur vi ska åka men det har slutat med att vi ska flyga till Delhi. Flygbiljetter är bokade! Från Delhi kommer vi att åka till Jaipur – den rosa staden i Rajasthan, där vi nog kommer att stanna någon dag sedan vidare i delstaten Rajasthan, vart är inte bestämt ännu. Det finns så mycket man vill se.
Jag är lite sugen på ökenstaden Jaisalmer.


Bild härifrån

Är det någon som har varit i Rajasthan eller har tips? Efter knappt en vecka med tempel, öken, kameler marknader ska vi tillbaka till Delhi via Jaipur för att sedan flyga till Goa. I Goa har vi spanat in Palolem Beach där den sista veckan ska njutas. Vi kommer att bo i coco huts på stranden.
Vi har inte bokat något annat än flygresan t & r till Delhi så alla tips mottages tacksamt.

Namaste

6 svar på ”Indien”

Åh vad roligt!
Jag har varit i Bikaner och i en ”förort” som heter Deshnuk där råttemplet finns, Karni Mata. Om man är livrädd för råttor är det ju dumt, men annars var det fantastiskt tycker jag. Litet men väl värt det. Ska ni bo i Bikaner kan jag tipsa om Vijays guest house, världens mysigaste farbror som heter Vijay uppenbarligen, har det, han är så snäll och hans anställda lagar jättegod mat och frukost om man vill äta där. Bra pris på hans rum 🙂

& Palolem beach bodde jag på, hur fint som helst. Ska ni bo på eko? Jag bodde på den bredvid, i coco huts, jättehärligt verkligen.

Det finns i södra Indien och särskilt i Goa då yoga varenda eviga morgon. 🙂

Jag längtar jättemycket tillbaka till Indien, ni kommer har det underbart!

Annika, Jag har fått ditt mail T A C K och förlåt, jag har ju inte svarat dig. Massor med bra tips. Billigas flyg var via seat24.
Tack ulrika, Nina.
ÏDUN, Jag har läst om Bikaner, att om det springer en råtta på dina fötter får du tur, är den vit ännu mera tur. men om du trampar på en råtta då är det otur för livet. Nu är det så att jag inte är så förtjust i råttor, så det blir nog inte det
Ska kolla det i Palolem. Vi har ej bokat något.

ja, det är härligt.
lika härligt som att utöva yoga på morgonen.
tack så mycket 🙂 jag älskar färger och former, den här bloggen får vara jag i universium.

kul att ni ska åka till indien!

ljus*
/S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.