Yogalärare

Jag älskar att instruera i Ashtanga Vinyasa. Det är så fantastiskt att få ge energi och dela med sig av kunskap och instruktioner.

Idag kändes det jättebra. Jag känner att jag mer och mer kan instruera utan att behöva visa alla asana.
Att få leda asanaflödet i andningen. Det är så stort!
Tillsammans yogade yogisarna och mötte kvällen, skymningen som kom och när vi sjöng avslutningsmantrat tillsammans var det en enorm kraft i rummet. Ljusen som brann, mörkt utanför fönstrena och vibreringar av tonerna från oss.

TACK för att jag  får göra detta.
Om shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

6 kommentarer

 1. Det låter så härligt att jag bara längtar till jag får instruera. Jag har fått rådet att inte instruera innan utbildningen börjar, istället uppmana till att yoga tillsammans med några vänner. När jag gjort detta känns det så naturligt och härligt att få leda 🙂 Och få gott omdöme efteråt “det känns såååå skönt, tack!!!” “du är så tydlig” osv.
  Nej jag ska heller inte gå på workshopen på lördag, men Baskemölla känns ju som ett trevlig möjlighet att ses 🙂
  Ha en skön helg!
  Kram Helle

 2. Fint. Och jag tror att alla vi som på nåt sätt lär ut yoga kan instämma i det du skriver. Vi har fått en fantastisk gåva och vi älskar att dela med oss av den.

 3. Anna – tack för att du gör det.

  Det var ett underbart pass. Du är en lyhörd lärare, dina instruktioner glasklara och din förmåga att leda andningen igår var helt suverän. Jag hittade mitt andetag och du påminde mig om att inte tappa bort det. Dina korrigeringar kändes trygga och starka, min kropp och mitt sinne litade helt på dig!

  Jag var sååå lycklig i går kväll. När jag satt i bilen hem kände jag mig hemma. Det har varit en tuff resa att hitta sig själv i en ny stad, och innan man hittar en vän som riktigt berör, är det svårt. Med dig i mitt liv, och med yogan som en av våra gemensam nämnare, hjälper du mig att hitta hem igen.

  Evigt tacksam.

  kraaaaaaaaaaaaaaaaam

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: