Yogalärare

Jag älskar att instruera i Ashtanga Vinyasa. Det är så fantastiskt att få ge energi och dela med sig av kunskap och instruktioner.

Idag kändes det jättebra. Jag känner att jag mer och mer kan instruera utan att behöva visa alla asana.
Att få leda asanaflödet i andningen. Det är så stort!
Tillsammans yogade yogisarna och mötte kvällen, skymningen som kom och när vi sjöng avslutningsmantrat tillsammans var det en enorm kraft i rummet. Ljusen som brann, mörkt utanför fönstrena och vibreringar av tonerna från oss.

TACK för att jag  får göra detta.
Om shanti

6 svar till “Yogalärare”

 1. Vad härligt det låter!! Det är en ynnest att få dela med sig av yogan till andra..

 2. Det låter så härligt att jag bara längtar till jag får instruera. Jag har fått rådet att inte instruera innan utbildningen börjar, istället uppmana till att yoga tillsammans med några vänner. När jag gjort detta känns det så naturligt och härligt att få leda 🙂 Och få gott omdöme efteråt ”det känns såååå skönt, tack!!!” ”du är så tydlig” osv.
  Nej jag ska heller inte gå på workshopen på lördag, men Baskemölla känns ju som ett trevlig möjlighet att ses 🙂
  Ha en skön helg!
  Kram Helle

 3. visst är det underbart att lära ut yogan!? och en massa kraft som flödar i rummet.

  om shanti*
  /S

 4. Fint. Och jag tror att alla vi som på nåt sätt lär ut yoga kan instämma i det du skriver. Vi har fått en fantastisk gåva och vi älskar att dela med oss av den.

 5. Anna – tack för att du gör det.

  Det var ett underbart pass. Du är en lyhörd lärare, dina instruktioner glasklara och din förmåga att leda andningen igår var helt suverän. Jag hittade mitt andetag och du påminde mig om att inte tappa bort det. Dina korrigeringar kändes trygga och starka, min kropp och mitt sinne litade helt på dig!

  Jag var sååå lycklig i går kväll. När jag satt i bilen hem kände jag mig hemma. Det har varit en tuff resa att hitta sig själv i en ny stad, och innan man hittar en vän som riktigt berör, är det svårt. Med dig i mitt liv, och med yogan som en av våra gemensam nämnare, hjälper du mig att hitta hem igen.

  Evigt tacksam.

  kraaaaaaaaaaaaaaaaam

 6. Vad härligt att du hittat din väg, grattis!
  Tacksamt för dina yoginis att bli ledda in på en fantastiska yogastig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.