Dag ett

Somnade tidigt igår, skönt.
Vaknade utan klocka tjugo över fem. JA, jag gick upp!
Fem  suryanamaskara A
30 minuter mjuk yinyoga, långsamt långsamt.
SANTOSHA

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

  1. Bra jobbat vännen! Gick upp tidigt jag med – men tillbringade stunden i soffan under en filt med min man. Vi kysstes och drack hett kaffe. YOGA!! 🙂

    Mina solhälsningar får vänta tills ikväll. Om jag hinner åker jag till Irene klockan fem och får lite mer!

    kram
    a

  2. Din kropp är i rytm. Den bästa väckningen sköter kroppen själv om. Utvilad och hurtig att ta itu med dagen. Tänk vilken energi yogan skapar för att i sin tur sprida ringar på vattnet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: