Dag två

På mattan tjugo över fem.
Fem suryanamaskara A
Tre suryanamaskara B
Padanghustasana
Pada Hastasana
Trikonasana
Parsvakonasana
Avslutning mot väggen

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

6 kommentarer

  1. Jag är också inspirerad men har ju min egen serie. Men jag tänker på dig när klockan ringer tidigt och vet att Anna är redan upp 🙂 så jag kör på med mitt!

  2. Litet fniss. Idag funkade det inte ens att tänka på Anna när alarmet väckte mej, jag var helt enkelt överdrivet tvungen att få somna om!! Men fick ju en liten yogastund ändå – bättre än ingenting. Och fyra solhälsningar 😉

  3. Ingen tid för yoga på dagen för mig, inväntar minst 5 surya namaskar på kvällens yogapass.
    Vilken skön morgonträning du fick då!

  4. Energiskt yogapass!
    Här borta i Japan ställde jag alarmet för att hinna med 1h yoga. I verkligheten blev det 30 minuters svettande och 30 minuter med Yngstingen framför Mickey Mouse.

Lämna ett svar

%d