Dag tre

Åh, imorse var det tungt och jobbigt när klockan ringde fem över fem, så trött så trött.
Jag kunde inte komma igång direkt så jag vek tvätt först… jag det ska ju göras också och jag har jobbat både måndag och tisdag dag & kväll, ska så idag också.  Denna vecka har jag slagit ihop klassen till en klass – ashtanga vinyasa imorgon.

Hursom helst jag gjorde mina fem solhälsningar A. Med lugn och jämn ujjaiandning flöt jag igenom dem, jag blundade igenom alla fem och fokuserade på andningen ihop med rörelsen. Härlig känsla!
Jag gjorde några liggande asana och några sittande.  Sakta men säkert är jag på väg mot mitt fokus från i vintras och daily practic Ashtanga Vinyasa

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

4 kommentarer

  1. Anna! Du ska veta att du sporrar mig till att också komma upp på morgonen 🙂 Jag vet att du gör ditt så jag gör mitt! Ha en skön dag!

  2. Detdär med att göra solhälsningar med slutna ögon är något jag anammar från och till på mornarna. Det blir ett annorlunda fokus, mer inåt, mer jag. Sedan när jag öppnar ögonen brukar kroppen kännas så lätt, så lätt.

  3. Du har fått igång mig med. Nu Ahstanga 3 dagar i rad! Imorse bara 5 solhälsning A men ädnå! Tack… Visst är det lite svårt att komma upp nu – mörkt, kallt, trött.

  4. Det väsentliga är att lyssna på kroppen och välj asanas därefter. Att göra några solhälsningar är bättre än inga alls. Alla dagar behöver inte ribban sättas så högt. Kämpa på, vi stöttar!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: