Yogaklass och snart Mysore på Mudita

I tisdags blev det ingen mysore på morgonen då jag skulle köra barnen till mamma och pappa som skulle ta dem ut på övernattningsäventyr. Istället blev det yogaklass i hemmashalan. Tre elever plus jag själv. Det var min nyfunna yogavän A, min man och mannens systerson som entusiaiastiskt kommer. Passet blev nästan två timmar med pranayama och avslappning. Efteråt badade vi i sjön och drack te.

Nu är jag strax på väg till Mudita, ganska trött då jag gick upp strax innan fem. Det är svårt att komma i säng en bra tid nu på sommaren, har sovit sex timmar men jag är ändå trött.

Namaste

5 svar till “Yogaklass och snart Mysore på Mudita”

  1. Jag tycker också att det är fint att maken vill yoga med dej, det skapar fin samvaro. Maken i mitt hus har yogat med mej några få gånger, eller ja, han är mest nyfiken och följer med i rörelserna, men något större allvar finns inte bakom. Härligt ändå att de finns där på sidan om oss och är intresserade – samtidigt som de ser att vi mår bra av det vi gör!

  2. Ja, det är härligt att mannen ville vara med, det är dock väldigt sällan. Men det kommer kanske.
    Namaste

  3. Jag tränar också med min man. Inte alltid, men ofta, det ger en extra dimension till det hela. Hörde av A att det var jättehärligt! I augusti kanske jag kan träna med er när jag hälsar på henne? Vore super!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.