Yogaklass och snart Mysore på Mudita

I tisdags blev det ingen mysore på morgonen då jag skulle köra barnen till mamma och pappa som skulle ta dem ut på övernattningsäventyr. Istället blev det yogaklass i hemmashalan. Tre elever plus jag själv. Det var min nyfunna yogavän A, min man och mannens systerson som entusiaiastiskt kommer. Passet blev nästan två timmar med pranayama och avslappning. Efteråt badade vi i sjön och drack te.

Nu är jag strax på väg till Mudita, ganska trött då jag gick upp strax innan fem. Det är svårt att komma i säng en bra tid nu på sommaren, har sovit sex timmar men jag är ändå trött.

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

  1. Jag tycker också att det är fint att maken vill yoga med dej, det skapar fin samvaro. Maken i mitt hus har yogat med mej några få gånger, eller ja, han är mest nyfiken och följer med i rörelserna, men något större allvar finns inte bakom. Härligt ändå att de finns där på sidan om oss och är intresserade – samtidigt som de ser att vi mår bra av det vi gör!

  2. Ja, det är härligt att mannen ville vara med, det är dock väldigt sällan. Men det kommer kanske.
    Namaste

  3. Jag tränar också med min man. Inte alltid, men ofta, det ger en extra dimension till det hela. Hörde av A att det var jättehärligt! I augusti kanske jag kan träna med er när jag hälsar på henne? Vore super!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: