Yoga och kräftfiske

Igår var det yoga på morgonen, mitt fina Mudita. Var ganska trött när jag körde ner men det gick snabbt över. Så härlig practice. Vi fick fokusera på att göra våra asanas med fokus på avslappning och lätthet. Andningen flöt på ganska bra. Jag gjorde första serien som jag brukar. La extra fokus på avslutande delen som jag annars tenderar att slarva lite med. Efteråt var vi kvar några styckna och drack chai och blev bjudna på gröt i det fina köket. Jag smög in till nybörjarklassen när de höll på med solhälsningarna. det var 20 elever varav min vän A var en av dem.
Jag assisterade så mycket jag hann med. Andningen och energin i rummet var fantastisk, jag kom på mig själv med att springa runt och ujjaiandas själv… Blev svettig bara av att andas och vara i deras energi. Jag fick assistera lite nya positioner, KUL!

När jag kom hem åkte vi på äventyr, jag mannen, barnen, hunden och det nya husdjuret – dotterns kanin Dracula.
Vi packade in oss i bil med husvagn efter. Kvällen ägnades åt Kräftfiske ( Lite tidigt men vad gör man inte – det hinns ej med sen).
Vi fiskade i en bäck full av sten och stockar en riktig fåra i uppfärsbackar. Vi balanserade runt i regn och väta fram till halv tolv inatt.
Rena Sagan om ringen äventyret. MYSIGT!

Publicerat den
Kategoriserat som Yogafilosofi

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Vilken härlig dag. Både yoga och kräftfiske. Jag har för övrigt aldrig fiskat kräftor men har en längtan efter att göra det, det låter så mysigt.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: