Site icon Välkommen till Yogashala South Sweden i Kristianstad

Yoga och kräftfiske

Igår var det yoga på morgonen, mitt fina Mudita. Var ganska trött när jag körde ner men det gick snabbt över. Så härlig practice. Vi fick fokusera på att göra våra asanas med fokus på avslappning och lätthet. Andningen flöt på ganska bra. Jag gjorde första serien som jag brukar. La extra fokus på avslutande delen som jag annars tenderar att slarva lite med. Efteråt var vi kvar några styckna och drack chai och blev bjudna på gröt i det fina köket. Jag smög in till nybörjarklassen när de höll på med solhälsningarna. det var 20 elever varav min vän A var en av dem.
Jag assisterade så mycket jag hann med. Andningen och energin i rummet var fantastisk, jag kom på mig själv med att springa runt och ujjaiandas själv… Blev svettig bara av att andas och vara i deras energi. Jag fick assistera lite nya positioner, KUL!

När jag kom hem åkte vi på äventyr, jag mannen, barnen, hunden och det nya husdjuret – dotterns kanin Dracula.
Vi packade in oss i bil med husvagn efter. Kvällen ägnades åt Kräftfiske ( Lite tidigt men vad gör man inte – det hinns ej med sen).
Vi fiskade i en bäck full av sten och stockar en riktig fåra i uppfärsbackar. Vi balanserade runt i regn och väta fram till halv tolv inatt.
Rena Sagan om ringen äventyret. MYSIGT!

Exit mobile version