Trög start

Klockans första larm ringde kvart över fem. Stängde av! Andra larmet halv sex, tog jag mig sakta ur sängen.
10 i 6 på mattan. Idag kände jag att jag gör nog bara solhälsningarna. Sen kämpade jag mig igenom fram till

Ardha Baddha Padma Pashimattanasana, ( långt ord, detta namn har jag inte lärt mig än! ) Jag hastade igenom avslutande. 
Måste träna på sanskrit!
Dagens skiva Wind Across the Sea underbar musik, inspelad på Yoga Thailand.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: