Ny vecka

Helgen var väldigt skön det enda som var mindre skönt var at det inte blev någon träning alls! Vi har nämligen varit och campat hela helgen. Lördagen bjöd ju på sovmorgon och träningsfri dag. 
Söndagens morgon bjöd på absolut ösregn. Det kändes inte så bra att lägga sig i regnet och yoga. Trångt i husbilen. Och dåliga ursäkter.

I morse ringde klockan 04.50! Jag måste vänka mig att börja ännu tidigare, barnen ska börja skolan igen, så det vill ju till att jag hinner innan. 05.30 Droppade mina två yogisar in med sina mattor. OCH en ny yogi till shalan, miniyogi, sonen på 10 år . Vi gjorde fram till Navasana sedan hela avslutningen. Klart 06.50.

Livet har bara börjat!

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: