Dag två vecka två

Igår fick jag en bok jag beställt för länge sen, skriven av Michael Stone, en mycket intressant och duktig lärare.
Jag har drömt om yogafilosofi och yogasamtal inatt.
Idag började barnen skolan, det betydde att jag inte hade lika lång tid på mig. Jag stod inte på mattan förrän 05.15 efter en halvtimme gick mannen upp. Hjälp vad tidigt måste jag börja ännu tidigare nu?
Jag fick nöja mig med att göra t.o.m Virahabradasana. samt en avslutande del inklusive huvudstående.

Jag är ändå glad att jag gick upp
Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: