Alla morgnar är inte bra!

Kunde bara inte gå upp idag.
Fick vara nöjd med 40 minuters ofokuserat pass.. Tyvärr jag är inte nöjd!
Jag får konstatera att jag måste gå och lägga mig 21.00 för att klara av att gå upp fem!
Imorgon är en ny morgon, då ska jag åka till min yogivän och yoga hemma i hennes vardagsrums shala.

Ahimsa

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d