Ny Shala

Hos min härliga yogivän.
Smög upp kvart i fem, allt förberett dagen innan. Körde iväg till min nya blivande rutin hem till min yogivän.
Vi skulle äntligen börja med våra morgon träningar tillsammans. Jag blev lite sen så vi började inte förrän fem i halv sex.
Effektivt bra , härligt pass.
Jag älskar att göra mysore stile i egen takt , med en vän som håller samma takt.
Gemenskap!
En annan sak som var speciell med i morse är att i min hemma shala yogar jag mot sjön från min sida av sjön. Nu yogar vi från en annan sida av samma sjö.
Vi gjorde fram till Marichyasana C, följt av Navasana samt avslutande.
Efteråt drack vi grön te smörgås med sesam och tomat.

EN ENDERBAR MORGON
Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: