Diciplin!

Som min lärare sa i somras, det är inte frågan om när du ska gå upp och träna,imorgon eller nästa vecka.
Utan du går upp och tränar. Alla morgnar är inte bra –  andra är bättre.
Det viktiga är att du går upp och gör någonting på mattan. Jag börjar få in diciplinen. Det som är betydligt svårare är att gå upp på mattan och bara göra lite grann OCH vara nöjd. Jag är inte alltid nöjd.
I fredags hade vi ett helarrangemang på jobbet vilket innebar en arbetsdag på 18 timmar… Jag gav mig själv ledigt. Lördagens träningsfria morgon var fantastisk. Sovmorgon! Igår, söndag gjorde jag solhälsningarna samt första stående Sen ropade familjen att det var frukost. Jag avslutade med huvudståendet i de olika varianterna.
I morse Blev det allvar igen! Fram till Navasana samt avslutning.
Jag längtar efter en shala! Och en lärare!

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: