Söndag-Måndag-Tisdag-Onsdag

I söndags blev det ingen träning, jag var alldeles för trött efter lördagens nattjobb.
Däremot har veckan börjat bra! Fram till Navasana samt avslutande. Igår kom mamma samt min svägerska som ville vara med. Jättekul. Det är riktigt mysigt i min tillfälliga shala. R hjälper mig på kvällarna innan de kommer, att flytta om med bord stolar mm. Att göra sin practice med utsikt genom höga fönster ner mot sjön är fantastiskt. Undrar om familjen skulle tycka det var okej med en permanent shala .. nja vi får kanske vänta med det.
I morse var jag helt själv och gjorde fram till navasana. För att hinna på morgnarna har jag hoppat över vinyasa mellan sidorna, hoppas det är okej! Det tog exakt en timme idag!

Här och nu!

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: