Lördag – Vila

Mitt mål var egentligen att gå upp 05.00 och bege mig till shalan.. men klockan ringde och stängdes av igen.
Jag hade sovit dåligt så jag orkade inte ge mig iväg 1,5 timme i bil för att gå på Mysoreklass.
Men då det är lördag = vilodag enligt Patthabi Jois så var det okej.
Dessutom ska jag jobba till 03.00 i natt!
Imorgon är en ny dag.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: