Torsdag-Fredag-Morgonträning

Torsdagen bjöd på första träningen att instruera andra! Mamma tog med sig pappa samt min moster!!
Vi gjorde alla stående och några sittande, god frukost efteråt.

Fredag, jag vaknade av mig själv kvart över fem.
Jag tände ljus satte på mysig musik rökelse och satte mig på mattan. Precis då kom min kära yogavän, mamma med sin matta. Vi gjorde fram till Marichyasana D tillsammans.
Jag instruerade med jämna mellanrum.
Det är väldigt roligt att dela med sig av kunskap, även på det lär man sig något nytt.
Vi gjorde en kort avslutning men ändå egen practice hemma!
Jag klarade att gå ner med raka ben i 90 grader från huvudstående, andas där samt gå upp igen.
Vi åt goda smörgåsar med groddar på. Green Energi yogi the!

Santosha, att vara nöjd

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: