Yogasöndag

Jag hade unte tänkt gå upp imorse egentligen.. När det är så då vaknar man!
Kvart över fem stod jag så på mattan, lite trött men redo för Ashtangan. Det blev en timme på mattan. Lovely <;;3
Nu längtar jag till eftermiddag då jag har min yogaklass. Idag ska det komma några nya till gruppen. Roligt!!
Avslutningsvis vill jag bjuda på en härlig bild över min vy imorse.

20120422-105816.jpg

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: