Lördag vilodag

Lördagar är enligt tradition en vilodag. Så idag ska jag njuta av att ta det lugnt.
Imorgon ska jag äntligen undervisa igen. På söndageftermiddagar har jag en nybörjarklass i Ashtangayoga. Jag älskar att undervisa i yoga. Nya utmaningar hela tiden och man lär sig otroligt mycket. Det är något jag tänkt på hela veckan i den egna träningen, just hur det ska visas läras ut till andra. Och hur olika vi är i längden på våra andetag. Selfpractice och Mysore är ju optimalt ur den synpunkten. Då jag har kört med Sharaths CD hela veckan har jag följt hans rytm, vilken är väldigt snabb ibland För mig iallafall.
Följ din andning <3
Om Shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: