Lördag vilodag

Lördagar är enligt tradition en vilodag. Så idag ska jag njuta av att ta det lugnt.
Imorgon ska jag äntligen undervisa igen. På söndageftermiddagar har jag en nybörjarklass i Ashtangayoga. Jag älskar att undervisa i yoga. Nya utmaningar hela tiden och man lär sig otroligt mycket. Det är något jag tänkt på hela veckan i den egna träningen, just hur det ska visas läras ut till andra. Och hur olika vi är i längden på våra andetag. Selfpractice och Mysore är ju optimalt ur den synpunkten. Då jag har kört med Sharaths CD hela veckan har jag följt hans rytm, vilken är väldigt snabb ibland För mig iallafall.
Följ din andning ❤
Om Shanti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.