På söndag är det återigen dags!

Nu är det äntligen dags för Ashtangayoga i Immeln igen. Det ska bli så kul att få undervisa, jag längtar. Det är så mysigt att avsluta helgen med yoga. ni vet väl att vi har en grupp på Facebook också? Där lägger jag ut varje veckas tider.
Namaste

20120421-214952.jpg

Publicerat den
Kategoriserat som Yogafilosofi

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d