Det blir aldrig som man tänkt sig

I morse när klockan ringde så gick det inte att gå upp. Jag vaknade och det gjorde fler i familjen. Maken vaknade, senare fick jag höra att det var tredje morgonen han vaknat av min klocka utan att somna om.. hrmm, hur ska man göra där?
Sen vaknade lillprinsen och kom krypande för att gosa in sig i min famn och somna om – så också jag!
Vaknade kvart över sex istället. Mysig familjemorgon när de stora barnen åkt till skolan ställde jag mig på mattan. Fick faktiskt göra fram till Parsva konasana innan jag fick bäbisbesök på mattan. Avslutade lekfullt med Mammababyacroyoga:-)

Jag frågade Michael Stone en gång hur man ska göra för att leva mer yogiskt, och kunna ägna sig mer åt yoga, hitta tid för utövande osv.
Han svarade då att vara mamma är att leva yogiskt. Det tänker jag ofta på!
Vi är alla yogisar

Namaste

20120420-120513.jpg

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: