Det blir aldrig som man tänkt sig

I morse när klockan ringde så gick det inte att gå upp. Jag vaknade och det gjorde fler i familjen. Maken vaknade, senare fick jag höra att det var tredje morgonen han vaknat av min klocka utan att somna om.. hrmm, hur ska man göra där?
Sen vaknade lillprinsen och kom krypande för att gosa in sig i min famn och somna om – så också jag!
Vaknade kvart över sex istället. Mysig familjemorgon när de stora barnen åkt till skolan ställde jag mig på mattan. Fick faktiskt göra fram till Parsva konasana innan jag fick bäbisbesök på mattan. Avslutade lekfullt med Mammababyacroyoga:-)

Jag frågade Michael Stone en gång hur man ska göra för att leva mer yogiskt, och kunna ägna sig mer åt yoga, hitta tid för utövande osv.
Han svarade då att vara mamma är att leva yogiskt. Det tänker jag ofta på!
Vi är alla yogisar

Namaste

20120420-120513.jpg

2 svar till “Det blir aldrig som man tänkt sig”

  1. Det var fint, det tar jag till mig 🙂 Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.