Do your practice and all is coming

Jag fattar inte vad som hänt, men jag vaknade tidigt igen! Dvs. Tjugo i fem utan klocka. Måste erkänna att jag övervägde att ligga kvar… Men så smög jag upp. Det var en ganska trött yogikropp på mattan med halvdant fokus. Men jag tog mig igenom de olika positionerna. Väl i navasana trodde jag att jag skulle ‘fuska’ men det blev fem gånger fem jobbiga andetag. Igår hade jag undervisning på eftermiddagen. Många nya i gruppen, kul. !!
När det är nybörjare har jag märkt att man fysiskt måste visa de flesta ställningarna för att de ska förstå – betyder att jag springer runt i shalan för att alla ska se från rätt håll, samtidigt som jag leder muntligt rörelser, vinyasa och andning. Samt ger adjustments. Det är så himla roligt, älskar att undervisa och älskar att alla har olika yogaförutsättningar och ser olika ut. Jag lär mig så mycket och det är väldigt utmanande.
Igår tänkte jag på hur viktigt det är att hålla igång sin practice, det är liksom det allt handlar om att komma sig själv närmre och att komma närmre i sin yogakropp utifrån sina förutsättningar. Det ger så mycket att göra det lilla bara man gör det regelbundet. Do your practice and all is coming så sa alltid Patthabi Jois och det tänker jag ofta på. Så sant så sant. Och som jag har saknat att träna regelbundet särskilt på morgonen.
Om Shanti Shanti Shanti

20120423-191610.jpg

5 svar till “Do your practice and all is coming”

    1. Tack själv och härlig blogg!!. Nu vill jag ut o luffa igen.
      Laxpaket.mmmm så gott! Du inspirerar mig tillbaka ❤ kram

  1. Så sant, jag har det som ett mantra inom mig också… Önskar att jag hade fått träffa Gurujii när han vad vid liv. ❤
    Peace and Love

    1. Ja, tänk om man hade kunnat. Ibland känns det som man gjort det genom andra och genom yogan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.