Dag två med Ashtangayoga

Det var så härligt igår att ha en morgon så som den brukade… Att jag ställde klockan på fem för repris. Men oj, jag vaknade redan 04.45, pigg!
Började med att tända ljus och värma mig med en kopp varmt samt nässköljning mot min allergi. Sedan följde en timme på mattan med primary. Jag gjorde fram till navasana plus hela avslutningen. I savasana kom sambo med bebis ner. Viktor invaderade mattan och mig med kramar och pussar.

Love

20120417-073656.jpg

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: