Den tredje morgonen

I morse var det tungt att gå upp. Klockan tjöt i örat 05. och det var ytterst nära att jag inte gick upp.
Sen när jag väl stod på  mattan körde jag på. Primary ashtangaserie fram till Navasana sedan avslutningen.
Kan konstatera att det passar mig väldigt bra att träna på morgonen jag vaknar med dagen och är stark och pigg resten av den

Tack yoga
Om Shanti 

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: