Yoga

Jaha, hur ska detta sluta? Vaknade tio över fyra – Är det morgon eller natt? Konstigt nog var jag inte trött men insåg ändå att det var natt och att fem timmars sömn var för lite. Så jag somnade om efter en stund för att vakna fem istället av klockan, segt. Nåväl jag gick ”vant” upp och var klar för mattan halv sex. Klockan sex hörde jag steg på övervåningen, liten som vaknat. Så jag körde fram till marichyasana A följt av avslutningen, som blev lite ofokuserad. Savasana var väldigt mysig med fina bebisen hos mig. ( eller kanske inte bebis längre)
Santosha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.