Yoga

Jaha, hur ska detta sluta? Vaknade tio över fyra – Är det morgon eller natt? Konstigt nog var jag inte trött men insåg ändå att det var natt och att fem timmars sömn var för lite. Så jag somnade om efter en stund för att vakna fem istället av klockan, segt. Nåväl jag gick ”vant” upp och var klar för mattan halv sex. Klockan sex hörde jag steg på övervåningen, liten som vaknat. Så jag körde fram till marichyasana A följt av avslutningen, som blev lite ofokuserad. Savasana var väldigt mysig med fina bebisen hos mig. ( eller kanske inte bebis längre)
Santosha

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: