Morgonyoga ro i sinnet

I morse vaknade jag 05.00 – smög tyst upp så jag inte skulle väcka huset..
Det blev en liten Sinnesceremoni, med att tända ljusen i hemmashalan, rökelsen, värma magen med lite korngräsdryck för att inta min älskade matta.
Till min hjälp för att komma igång idag följde jag Sharaths röst på CD.
Det blev ett jättehärligt Ashtanga Vinyasa pass och fantastiskt roligt och lärorikt att följa hans tempo och hur han räknar igenom hela serien.
Lovely! Det blev en hel timme med asana och Sarvasana och nu är jag av härlig energi

Kan beställas här 


av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Tack för din fina kommentar hos mig. Nybörjare som jag är har jag så mycket att lära och fullärd blir man aldrig. Din morgonyoga låter så mysigt inspirerande. Undrar bara vad hemmashalan batyder? Som sagt. Har mycket kvar att lära:)

    1. Hej
      Det är befogad fråga. Det är mycket konstiga/nya ord i yogavärlden. Shala betyder rum där yoga utövas. Jag kallar mitt yogarum för hemmashalan pga att jag hade klasser hemma tidigare i just det rummet. För mig har det blivit ett viktigt rum som har speciellt plats för min matta. Om shanti

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: