Morgonyoga ro i sinnet

I morse vaknade jag 05.00 – smög tyst upp så jag inte skulle väcka huset..
Det blev en liten Sinnesceremoni, med att tända ljusen i hemmashalan, rökelsen, värma magen med lite korngräsdryck för att inta min älskade matta.
Till min hjälp för att komma igång idag följde jag Sharaths röst på CD.
Det blev ett jättehärligt Ashtanga Vinyasa pass och fantastiskt roligt och lärorikt att följa hans tempo och hur han räknar igenom hela serien.
Lovely! Det blev en hel timme med asana och Sarvasana och nu är jag av härlig energi

Kan beställas här 


2 svar till “Morgonyoga ro i sinnet”

  1. Tack för din fina kommentar hos mig. Nybörjare som jag är har jag så mycket att lära och fullärd blir man aldrig. Din morgonyoga låter så mysigt inspirerande. Undrar bara vad hemmashalan batyder? Som sagt. Har mycket kvar att lära:)

    1. Hej
      Det är befogad fråga. Det är mycket konstiga/nya ord i yogavärlden. Shala betyder rum där yoga utövas. Jag kallar mitt yogarum för hemmashalan pga att jag hade klasser hemma tidigare i just det rummet. För mig har det blivit ett viktigt rum som har speciellt plats för min matta. Om shanti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.