Behöver inspiration

Känns som jag vill igång med allt nu. Har suttit halva kvällen och försökt hitta en ny design på bloggen, det är verkligen inte lätt det blir inte som jag vill. Kanske ska jag tillbaka till den gamla och fila i den istället…

Dessutom har jag konstig värk i min högra skuldra, molande som om det var en låsning. Får nog inta spikmattan, det var länge sen.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

6 kommentarer

  1. Jag gillar den här mer 🙂 Men hela ordet Annayoga syns inte på min skärm. Kanske för att jag har en Mac?

    1. Stängde precis datorn. Har du 15 t?
      Hur mycket ser du? Snälla kan inte du göra mig en supertjänst ta en skärmdump i maila mig bhaginii@gmail.com min skärm är nämligen större. Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: