Bygdegården i Immeln

Nu närmar vi oss första söndagen då vi sätter igång!
Det ska bli så roligt att få komma till Immeln och undervisa, jag ser verkligen fram emot det. Immeln är ju min uppväxtort, eller nästan iallafall, Dönaberga är. Någon skrev till mig på facebook alla aktiviteter hon har varit på just i Immelns bygdegård. Då slog det mig hur mycket jag själv varit där. När jag var liten hade mamma teatergrupper där, det fanns ett litet bibliotek där, det var gympagrupper, julspel med mera. När jag var äldre hade vi fritidsgård där, pubafton, fester och jag själv har varit på yogaklass där tidigare och när mamma var liten stod hon på sin första teaterscen i just NTO-lokalen / bygdegården.

Vilket hus och när man tänker, efter vilket arv det sitter i väggarna!
Det ska bli en ära att få undervisa Ashtanga Vinyasa Yoga där.

Om Shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: