Bygdegården i Immeln

Nu närmar vi oss första söndagen då vi sätter igång!
Det ska bli så roligt att få komma till Immeln och undervisa, jag ser verkligen fram emot det. Immeln är ju min uppväxtort, eller nästan iallafall, Dönaberga är. Någon skrev till mig på facebook alla aktiviteter hon har varit på just i Immelns bygdegård. Då slog det mig hur mycket jag själv varit där. När jag var liten hade mamma teatergrupper där, det fanns ett litet bibliotek där, det var gympagrupper, julspel med mera. När jag var äldre hade vi fritidsgård där, pubafton, fester och jag själv har varit på yogaklass där tidigare och när mamma var liten stod hon på sin första teaterscen i just NTO-lokalen / bygdegården.

Vilket hus och när man tänker, efter vilket arv det sitter i väggarna!
Det ska bli en ära att få undervisa Ashtanga Vinyasa Yoga där.

Om Shanti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.