Snart börjar mina klasser!

Nu börjar nedräkningen för mina yogaklasser i Immeln.
Det börjar kännas pirrigt och spännande! Jag ser verkligen fram emot att få undervisa och det är många som har hört av sig och vill komma, så himla roligt! I huvudet snurrar det av ljus och inramning – hur ska jag mysa till lokalen.
Jag har hyrt en bygdegård, alltså ingen färdig shala. Det betyder att jag skapar shalan från gång till gång. Får göra en liten korg man kan ha med sig.
Så spännande…..
Nästa söndag startar vi första klassen. Denna gång har jag gått ut med att det är en prova på gång. Jag tycker det är viktigt att man har möjlighet att få prova vad Ashtanga Vinyasa Yoga är för något och att de får känna in mig som lärare.
Jag hade sådan tur att dagen innan ges det ut ett “Byablad” som delas ut i brevlådan till alla i hela byn Immeln. Där har jag med en annons.
Eftersom jag jobbar mycket grafiskt har jag gjort om annonsen minst fem gånger, färger hit färger dit, rätt känsla, mycket text litet text.
Känns något överdrivet så här blev den och jag kände mig ändå inte helt nöjd.

 

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: