En snabbvisit på mattan

Ja det blev ett litet men kärt återseende med yogamattan imorse. Jag sov väldigt dåligt inatt, vaknade ’pigg’ första gången 03.00 och 04.00… Kändes som mycket måne ute. Hursomhelst justerade jag klockan till halvsex för att få sova lite. Det började bra då jag snabbt smugit ur sängen för att en kvart senare stå på mattan. Då vaknade Viktor! Han har sovit till minst halvsju i månader, men inte idag. När han vaknar ska han gosa så det var bara att gilla läget för vad är mysigare? Jag hann en solhälsning alltid något.
Santosha

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: