Vinter och sjuka!

Ja det blir inte alltid som man tänkt sig… I onsdags började det med vinterkräksjukan som avlägsnade sig först igår hos siste man i familjen. Vilken pärs. Tack och lov fick Viktor det endast lindrigt. Ro för själen har det varit med det vackra vinterväder! I lördags var det blankis helt fantastiskt. Vi åkte skridskor och lilleman fick åka efter i pulka och fårskinn, det var nog sövande för han somnade. Idag när vi vaknade var det massor med snö så det blev både snöborg, pulkaåk och snögubbe. Livsnjutning!! Idag har jag myst till min yogaplats. Just nu har bebis en bra rytm så jag skulle kunna ta tag i min Asanapractice på morgnarna igen. Vågar jag ta steget? Innebär att gå upp fem imorgon….

20120212-211043.jpg

Publicerat den
Kategoriserat som Blandat

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: