Vinter och sjuka!

Ja det blir inte alltid som man tänkt sig… I onsdags började det med vinterkräksjukan som avlägsnade sig först igår hos siste man i familjen. Vilken pärs. Tack och lov fick Viktor det endast lindrigt. Ro för själen har det varit med det vackra vinterväder! I lördags var det blankis helt fantastiskt. Vi åkte skridskor och lilleman fick åka efter i pulka och fårskinn, det var nog sövande för han somnade. Idag när vi vaknade var det massor med snö så det blev både snöborg, pulkaåk och snögubbe. Livsnjutning!! Idag har jag myst till min yogaplats. Just nu har bebis en bra rytm så jag skulle kunna ta tag i min Asanapractice på morgnarna igen. Vågar jag ta steget? Innebär att gå upp fem imorgon….

20120212-211043.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.