Ett år går fort

Så här skrev jag för exakt ett år sedan.

Nu är bebisen här. Det blev en pojke! Igårkväll kände jag plötsligt riktiga värkar. Jag tog en dusch och 22 la jag mig. Tänkte, det blir imorgon. Vid 23 tiden kom de lite tätare och ganska snart med 5 min mellanrum. Jag gick upp o tänkte att det dröjer nog lite. La mig en stund på mattan med lite tända ljus o min älsklingsskiva yogamusik från yogathailand. Wind across the sea. Ringde förlossningen som tyckte att Vi borde åka in. Halvett var vi inne och värkarna hade då tilltagit rejält öppen 4 cm och mådde väldigt illa. Kräktes direkt vilket kan ske när barnets huvud passerar nedåt. 01.37 föddes han, våran Viktor han vägde 3895g var 52 lång och hade 36 cm i huvudomfång. I högtalarna spelades donna de lory. Vi fick en lång egentid efter förlossningen och vi njöt av tystnaden och kärlek till varandra, livet och vår nya familjemedlem. Vi fick sedan smörgåsar med varm choklad. Jag fick duscha smörja in mig och rena kläder. Under dagen har jag sovit ätit och ammat. Maken åkte hem till de stora barnen. Men han kom nu ikväll med en jättebukett vackra tulpaner. de stora barnen fick ej komma med då det är besöksförbud pga. vinterkräksjukan.
Om Shanti

Oj vad tiden går fort. Det har varit ett fantastiskt år då jag hittade ett djupare JAG.
Älskade barn idag fyller du ett år och så mycket du har gett oss.

20120210-142511.jpg

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

4 kommentarer

  1. Åååh så fint. Tack för att du delar med dig igen! Jag vill nästan få uppleva det en gång till. Det magiska med födsel och de första dygnen. Heelt otroliga är de. Kram!

  2. Första gången här inne- nu ska jag kika runt 🙂 Och grattis till 1åringen, själv firar vi en 1åring och en 2åring nästa helg!
    Kram
    Charlotte- en 3barnsmamma som slutat stressa och utbildar sig till Mindfulnessinstruktör

    1. Hej. Vad kul att du hittat min blogg:) en ett och en tvååring vad härligt! Vi har 16 mån mellan våra äldsta. Jag är Också trebarnsmamma. Livet är så mycket mer när man tar vara på det stress gör att det går fort så det tar längre tid;) ska titta in hos dig. Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: