Är du nyfiken på vad yoga är och vill prova?

PROVA PÅ YOGA!
Är du nyfiken på att börja yoga? Söndagen den 26 februari kan du testa att yoga gratis! Det bästa sättet att se om yogaformen passar dig och du trivs med yogaläraren är att prova. Ta chansen att prova på om Ashtanga Vinyasa Yoga är något för dig! Välkommen den 26 februari, det kommer att vara ett smakprov inför kommande yogasöndagar i Immeln.
Medtag yogamatta eller liggunderlag och gärna en filt.  Anmäl dig till mig här på hemsidan eller ring mig på 0763088618.

Välkommen

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

4 kommentarer

Lämna ett svar

%d